Leusden

Als u opzoek bent naar een psycholoog, psychotherapeut of professioneel deskundige in de psychologie, dan kunt u in Leusden terecht bij de praktijk voor psychotherapie en psychoanalyse.  De praktijk in Leusden treft veel verschillende ondercategorieën die betrekking hebben op de psychologie. Klik hier voor meer informatie over de praktijk of ga naar de homepage.

De praktijk voor psychotherapie en psychoanalyse in Leusden is een vrijgevestigde praktijk  voor zowel adolescenten en volwassenen. Voorbeelden van verschillen vormen van therapie van de praktijk in Leusden zijn: psychoanalyse, individuele psychotherapie, relatie- en gezinstherapie.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot supervisie, leertherapie, consultatie, coaching en conflictbemiddeling (mediation). 

Klik hier voor meer informatie over de verschillende therapieën  of ga naar de homepage.

De praktijk is in 1996 gestart in Leusden-Zuid. De huidige bezoeklocatie bevindt zich in Leusden Centrum. U kunt de contactpagina raadplegen voor de exacte adresgegevens en voor aanmelding.

Het woord psycho heeft voor de praktijk in Leusden een brugfunctie voor professionele kennis uit de:  psycho- logie, psycho- therapie en psycho- analyse.

Klik hier of op de kaart om u aan te melden of om naar de contactgegevens te gaan.

Praktijk in Leusden